Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hvordan bestille?

Hvordan bestiller jeg?

- Trykk deg inn på en vare og trykk "Send forespørsel", eller brukt "Kontakt oss-knappen" - vi tar da kontakt med deg innen kort tid. Vi vil videre spørre om logo-fil (som må være i format AI, EPS evt PDF) og lage en skisse til deg hvordan varen vil se ut ferdig med logo-trykk.  Eposten står øverst på nettsiden. 

Send oss gjerne en epost post@nextprofilering.no 

 - Ring oss gjerne på telefon 40077200 for en enklere og raskere kommunikasjon. Vi liker epost, men vi liker spesielt godt å prate med våre kunder. Ikke glem at telefonen noen ganger en svært mye mer effektiv metode å kommunisere på, enn epost.

 

Lurer du på skattereglene i forbindelse med innkjøp av klær med firmalogo? 

Les Sticos sin guide her ved å følge denne lenken.

 

Hvorfor skal jeg velge Next Profilering AS som min profilleverandør?

Fordi du får en meget pålitelig leverandør med best kundeservice. Vi garanterer rask levering, hyggelige priser og meget god kundeservice. Det er ikke uten grunn at vi har noen av Norges mest kjente bedrifter på kundelisten, og de velger oss igjen og igjen. Vi holder rett og slett det vi lover, har kort responstid, og har meget høy kvalitet på de varer og tjenester vi tilbyr.

 

 

Hvor lang tid bruker dere på å levere profilklær eller andre artikler med trykk eller brodering?

Normalt har vi 2 ukers leveringstid til varene er klare med ditt trykk/brodering.

Vi klarer det også på meget kort tid (1-2 dager) om det er spesielle tilfeller. Ta kontakt så sjekker vi opp! Isåfall må man regne med noe ekspress-tillegg på prisen.

 

 

Hva trenger jeg av filer til logo-trykket?

Vi trenger en digital, vekorisert, trykkfil av format EPS eller AI, evt PDF. Som regel har markedsansvarlig i din bedrift tilgang til dette.

 

 

Jeg har ikke designfil i AI eller EPS format - hva gjør jeg?

Ta kontakt med markedsansvarlig i din bedrift. Ofte har nettsideansvarlig også tilgang til dette. Vi kan i noen tilfeller hjelpe deg med å få tak i en digital trykkfil til din bedrift, men det beste er om du skaffer dette selv for å spare tid og penger.

 

 

Hvordan vet jeg at jeg får varene mine i tide?

Vi har jobbet med noen av Norges største bedrifter, samt store eventer, der en deadline er ekstremt viktig å overholde. Da er leveringsdyktighet meget viktig. Vi samarbeider med de beste innen trykk og frakt, og bruker kun de beste på logistikk når vi vet det er viktige forsendelser. Det er svært viktig at du presiserer til oss dersom det haster, da setter vi inn alle ressurser for at du skal få det i tide. 

 

Jeg finner ikke det jeg leter etter - har dere mer utvalg?

Ja, ta kontakt med oss på telefon 40077200, eller send en epost til post@nextprofilering.no . Vi skaffer ALT! Opp igjennom årene har vi fått i oppdrag å skaffe utrolig mye forskjellig.