Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

niels braathen

Daglig leder av Next Profilering AS - Niels Braathen

Filosofi

Next Profilering ønsker å gjøre det enkelt for kunden å finne et produkt som passer deres bedrift eller organisasjon. Vi har ikke fokus på å tilby alle produkter, men ønsker heller å tilby et spisset kvalitetsutvalg, istedenfor å "drukne" i antall varer å velge mellom. 

Vi har fokus på å tilby varer som har god kvalitet og høy bruksverdi for mottaker. Det mener vi er bra for deres bedrift, for mottakeren av produktet, og for miljøet.

"Det verste vi ser er profilprodukter som havner i roteskuffen/loftet, og etter en tid havner på søppeldynga uten at det er brukt. Å være miljøbevisst mener vi handler om å velge et produkt som holder høy kvalitet som blir hyppig brukt over mange år. Vi ønsker at våre kunder tenker mer over dette når de gjør et innkjøp av profilartikler."  

 

Hvem hjelper vi?

Next Profilering AS hjelper bedrifter med alle typer arbeidsklær, profilklær, reklameartikler og giveaways, med trykk. Vi samarbeider med de beste trykkeriene i Norge og garanterer deg et godt resultat. Vi bruker i stor grad de ledende leverandører i Norge som sikrer rask leveranse og høy kvalitet på varene.

Vi er kjent for våre meget raske og pålitelige leveranser, høy kundeservice og hyggelige priser.

Det er ikke uten grunn at vi har noen av Norges mest kjente bedrifter på kundelisten. Våre kunder setter store krav til kundeservice, leveringsfrist og kvalitet.

Next Profilering AS har meget god erfaring med å håndtere oppdrag i alle størrelser og til alle typer kunder: Fra enkeltpersonsbedrifter og mellomstore virksomheter til store, krevende kunder. Vi er vant til å jobbe med korte tidsfrister og deadlines, og våre kunder setter store krav til oss. Du kan sjekke våre kundereferanser her.

Vi er kjent for å være over normalt fleksible, tilgjengelige og punktlige. Med andre ord: Vi tilpasser oss alltid dine behov, tar telefonen når som helst på døgnet og holder det vi lover.