Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

niels braathen

Daglig leder av Next Profilering AS - Niels Braathen

Dersom du ikke får tak i Niels så er han mest sannsynlig på fiske- eller telttur i marka.

 

Next Profilering AS leverer alt av klær og artikler med trykk eller brodering, til bedrifter, foreninger og organisasjoner i Norge. Vi leverer til alle, uansett størrelse på bedriften!

Next Profilering AS hjelper deg med alle typer arbeidsklær, profilklær, reklameartikler og giveaways, med trykk. Vi samarbeider med de beste trykkeriene i Norge og garanterer deg et godt resultat. Vi bruker i stor grad de ledende leverandører i Norge som sikrer rask leveranse og høy kvalitet på varene.

Vi er kjent for våre meget raske og pålitelige leveranser, høy kundeservice og hyggelige priser.

Det er ikke uten grunn at vi har noen av Norges mest kjente bedrifter på kundelisten. Våre kunder setter store krav til kundeservice, leveringsfrist og kvalitet.

Next Profilering AS har meget god erfaring med å håndtere oppdrag i alle størrelser og til alle typer kunder: Fra enkeltpersonsbedrifter og mellomstore virksomheter til store, krevende kunder. Vi er vant til å jobbe med korte tidsfrister og deadlines, og våre kunder setter store krav til oss. Du kan sjekke våre kundereferanser her.

Vi er kjent for å være over normalt fleksible, tilgjengelige og punktlige. Med andre ord: Vi tilpasser oss alltid dine behov, tar telefonen når som helst på døgnet og holder det vi lover.